Particulier

Je zoekt nette tweedehands meubels voor in huis. Dan ben je bij Franks Spullen aan het juiste adres! Of wil je juist je inboedel verkopen? Bijvoorbeeld omdat je het eiland af gaat en je geen tijd hebt om alles zelf te verkopen. Ook dan kan Franks Spullen jouw partner zijn!

Mijn inboedel aan Franks Spullen verkopen. Hoe werkt dat?

Als je een complete inboedel hebt die je wilt verkopen (dus alles in een huis in 1x) dan kunnen wij jou misschien helpen! Franks Spullen koopt grote partijen in van hotels en restaurants en complete inboedels van particulieren. Wij richten ons hierbij op moderne of bijzondere inboedels met spullen in nette staat. Omdat het om complete inboedels gaat, zijn onze particuliere klanten vaak mensen die het eiland verlaten en geen tijd of zin hebben om zelf alle items te verkopen. Bent u particulier en wilt u alles in uw huis in 1x verkopen? Lees dan de volgende informatie 🙂

1. Foto’s en informatie

Stuur een e-mail naar info@franksspullen.com of een bericht naar Franks Spullen Messenger op Facebook met:

  • Foto’s van de meeste / belangrijkste items
  • De datum dat de spullen moeten worden opgehaald
  • Het adres waar de spullen staan

2. Check

We bekijken of het aanbod en de datum aansluiten bij onze winkel, voorraad en planning. Vaak bespreken we ook al wat prijzen om in te kunnen schatten of we op één lijn zitten.

3. Afspraak

Een medewerker van Franks Spullen komt bij je thuis langs. We maken samen een complete lijst van items waar het om gaat. Ook beoordelen we de staat van de items en testen we diverse elektrische apparaten.

4. Prijsvoorstel

Je ontvangt een prijsvoorstel. Dit is één prijs voor de complete inboedel / partij. Inclusief ophalen, eventueel benodigde demontage en een rit naar Landfill (indien nodig). Als het een woning betreft die opgeleverd moet worden, leveren wij de woning veegschoon op.

5. Afhalen

Alles wordt bij je opgehaald, op een datum dat het jou en ons schikt. Wij zorgen voor transport, sterke armen en benodigde inpakmaterialen.

Omdat wij kosten maken voor het leeghalen, transport en de opslag, is het bod dat je voor je spullen ontvangt een bedrag onder de marktwaarde. Daar staat tegenover dat je geen porch sale hoeft te houden en met één partij in één keer alles afhandeld. Zo makkelijk kan verhuizen zijn! 

Download hier onze ‘Hoe werkt het?’ flyer.

De Franks Spullen winkel

Wil je de spullen van Franks Spullen zelf komen bekijken? Onze winkel vind je aan de Architectenweg 5, Salina. Zie contact voor een uitgebreide routebeschrijving en Google Streetview. 
Onze winkel is open op woensdag t/m vrijdag van 11:30 – 17:00 en op zaterdag van 9:00 – 17:00. Kijk voor uitzonderingen hierop op onze homepage, Facebook pagina en Google. 

Alle items in de winkel zijn schoongemaakt en gecontroleerd. 

Zie je iets leuks wat niet in je auto past? Wij bezorgen ook! 
Tegen een vergoeding kunnen wij de gekochte spullen bij je thuisbezorgen. Het starttarief hiervoor is NAF 35,-. Het totale bedrag is afhankelijk van de wijk waar we naartoe moeten en de hoeveelheid spullen (aantal keer rijden en benodigde aantal bezorgers). 

Bezorgen

 

 

Vragen? 

Heb je nog meer vragen? Ga dan naar onze FAQ pagina met veelgestelde vragen (en antwoorden!)!