Zakelijk

Je bent restaurant of resort eigenaar en zoekt meubels en keukenapparatuur

Heb je meubilair of apparatuur nodig voor je restaurant? Of ben je eigenaar van een (klein) resort en zoek je dezelfde inrichting voor al je kamers? Dan kan je bij ons terecht! 
Restaurant stoelen, restaurant tafels, kasten, servies…. je vindt het bij Franks Spullen!  Tevens hebben wij een vaste partner in Nederland voor de heeeeele grote bestellingen die niet standaard op het eiland te vinden zijn. Daarnaast beschikken wij ook regelmatig over voorraden horeca keuken apparatuur. 

De horeca spullen staan op een aparte locatie welke op basis van een afspraak met één van onze medewerkers is te bezoeken. 
Voor een afspraak, stuur alstjeblieft een e-mail naar info@franksspullen.com of neem contact op via Facebook Messenger

Je bent restaurant of resort eigenaar en wilt spullen verkopen? 

Als horeca ondernemer heb je wel betere dingen te doen dan via Facebook zelf meubilair te verkopen. Wij kunnen je helpen! Heb je grote hoeveelheden meubels en keuken apparatuur ‘over’ of moet je verkopen in verband met een faillissement of opheffing? Neem dan contact met ons op via info@franksspullen.com, stuur een bericht via Facebook Messenger of kom langs in onze winkel en vraag naar Angela of Frank. Samen bekijken we dan de mogelijkheden. 

Je bent curator en zoekt contact ivm een faillissement?

Als je ons wilt spreken over een (faillissement) partij verkoop, neem dan alstjeblieft contact met ons op via info@franksspullen.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Je kan uiteraard ook langskomen in onze winkel. Voor onze openingstijden zie: Winkel.